F.A.Q

– ¿Tots els esportistes professionals o amateurs tenen un massatgista preferent?

Si, normalment si.

És important per un esportista sentir-se còmode amb el seu terapeuta, normalment sempre van al mateix, per ambdues parts és beneficiós; per l’esportista perquè crea un vincle i una confiança i pel terapeuta perquè coneix a la perfecció la musculatura del pacient i és més fàcil detectar possibles lesions. Si l’esportista no se sent còmode i no en treu un rendiment evidentment ha de canviar perquè és molt important el manteniment terapèutic tant abans com després del exercici físic, preparar la musculatura és vital per evitar futures lesions, i el post massatge igual.

S’ha de fer un bon treball i deixar els músculs preparats per la pràctica física.

– ¿Si vaig a una única sessió, serveix d’alguna cosa?

Segons el cas potser si, i el pacient no caldrà que vingui fins passat un o dos anys, no tots els físics són iguals. Hi ha persones que pràcticament no necessiten un massatge mai de la seva vida ja que la seva musculatura o la vida que porta no li causa cap dolència per haver d’acudir al terapeuta.

No obstant, el 70% de la població necessita passar periòdicament pel quiromassatgista (no vol dir això que hi acudeixin, per això es manifesten al llarg del any tantes lesions, tipus contractura, tendinitis…) Per males posicions, moviments repetitius, suport de pesos importants… Això provoca dolors que poden cronificar-se, podent evitar-se fent-se un manteniment cada 1 o 2 mesos.

En cas d’haver-hi una lesió, depenent del grau s’hauran de fer sessions repetides fins arribar a la sanació i llavors amb un manteniment cada cert temps evitarem que es reiteri.

 

 

 

Share This: