Massatge Tailandès especial Embarassades

Versión en catalán y castellano

 

Massatge Tailandès Embarassades

El massatge Thai especial per embarassades és una experiència única per a poder portar el teu embaràs relaxat, alleujant dolors i gaudint d’aquests mesos màgics amb plena salut i relaxada.

La tècnica que s’utilitza no és la habitual en una camilla, al ser una tècnica tailandesa es fa al terra sobre d’unes estores, coixins i mantes amb la comoditat màxima perquè puguis passar una estona agradable.

El terapeuta utilitza les seves mans i peus per a poder practicar la tècnica de la millor manera. Sempre fent servir posicions i moviments adequats pel teu estat, perquè en cap moment pateixis i puguis gaudir al 100% del massatge.

Es tractaran tant les cames amb retenció de líquids, peus, turmells, braços, mans, esquena, cervicals, glutis i acabarem amb un massatge carnio-facial.

És un massatge que es pot fer des de que saps que estàs embarassada fins al final del embaràs. I es pot practicar un cop per setmana depenent de les teves necessitats. Estaràs en un ambient càlid, tènue i amb una música que podrà fer que et sentis amb relaxació total.

No dubtis en provar-lo 😉

 

Masaje Tailandés Embarazadas

El masaje Thai especial para embarazadas es una experiencia única para poder llevar tu embarazo relajado, aliviando dolores y disfrutando de estos meses mágicos con plena salud y relajada.

La técnica que se utiliza no es la habitual en una camilla, al ser una técnica tailandesa se hace en el suelo sobre unas alfombras, cojines y mantas con la comodidad máxima para que puedas pasar un rato agradable.

El terapeuta utiliza sus manos y pies para poder practicar la técnica de la mejor manera. Siempre utilizando posiciones y movimientos adecuados para tu estado, porque en ningún momento sufras y puedas disfrutar al 100% del masaje.

Se tratarán tanto las piernas con retención de líquidos, pies, tobillos, brazos, manos, espalda, cervicales, glúteos y acabaremos con un masaje cráneo-facial.

Es un masaje que se puede hacer desde que sabes que estás embarazada hasta el final del embarazo. Y se puede practicar una vez por semana dependiendo de tus necesidades.

Estarás en un ambiente cálido, tenue y con una música que podrá hacer que te sientas con relajación total.

No dudes en probarlo 😉

 

Share This:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *